Præsentationsfilm

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Om mig

Jeg er liberal og har altid været venstremand. Alle skal have lige muligheder. Fyn, øerne og hele Danmark skal være mulighedernes samfund. 

Kæmper for indflydelse og resultater i Folketinget. Medlem af en række folketingsudvalg, bl.a. miljø- og fødevareudvalget, landdistrikts- og øudvalget, europaudvalget og kirkeudvalget. Ordfører i Venstre for fødevare-, landbrugs- og dyrevelfærdsområdet, samt som gruppesekretær i Venstres folketingsgruppe og Tingsekretær i Folketinget.

Handels/Økonomi- og revisoruddannet. Flerårig erfaring fra det private erhvervsliv og i kommunalpolitik som tidligere borgmester i Broby Kommune. Har igennem årene beklædt en række bestyrelsesposter i lokalsamfund/foreningerne, erhvervslivet og kommunale organisationer.

Er født, opvokset, valgt og bosat på Fyn. Bor i Broby og tager gerne en løbe- eller cykeltur for at holde konditionen ved lige. Deltager fortsat aktivt i foreningslivet, når der er mulighed for det.

Du kan stemme på mig personligt på hele Fyn og øerne

Jeg er opstillet i Fyns Storkreds af Venstre i Svendborg og på Langeland. Jeg er fynbo med stort F og kæmper engageret for fynske sager i Folketinget. Sikring af de fynske interesser er vigtigt og har høj prioritet. Fyn og øerne er et dejligt område med mange muligheder og er værd at kæmpe for.