Præsentationsfilm

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Om mig

Knokler for indflydelse og resultater i Folketinget. Medlem af en række folketingsudvalg, bl.a. miljø- og fødevareudvalget, landdistrikts- og øudvalget, europaudvalget og kirkeudvalget. Ordfører i Venstre for fødevare-, landbrugs- og dyrevelfærdsområdet, samt som gruppesekretær i Venstres folketingsgruppe og Tingsekretær i Folketinget.

Handels/Økonomi- og revisoruddannet. Flerårig erfaring fra det private erhvervsliv og i kommunalpolitik som tidligere borgmester i Broby Kommune. Har igennem årene beklædt en række bestyrelsesposter i lokalsamfund/foreningerne, erhvervslivet og kommunale organisationer.

Er født, opvokset, valgt og bosat på Fyn. Bor i Broby og tager gerne en løbe- eller cykeltur for at holde konditionen ved lige. Deltager fortsat aktivt i foreningslivet, når der er mulighed for det.

Du kan stemme på mig personligt på hele Fyn og øerne

Jeg er opstillet i Fyns Storkreds af Venstre i Svendborg og på Langeland. Jeg er fynbo med stort F og kæmper engageret for fynske sager i Folketinget. Sikring af de fynske interesser er vigtigt og har høj prioritet. Fyn og øerne er et dejligt område med mange muligheder og er værd at kæmpe for.